Amstaff

 
 
 

Nájdete nás na Instagrame Facebook stránka Hightrend.sk

 
 

Ingyenes házhoz szállítás

odkaz

Szállítási idő 2-3 munkanap

odkaz

30 nap az áru visszaküldésére

odkaz

Ingyenes árucsere

odkaz

info@hightrend.hu

odkaz

 
 
 
Home > Márkák > Amstaff
 

Amstaff ruházat pólók pulcsik kabát melegítőben téli férfidivat ingyenes szállítás

 

 

 
 

Amstaff

Termékek felsorolása: Csökkenő rendezés
Megjelenítve #:

 
7.300 Ft
24.000 Ft
16.700 Ft
16.700 Ft
16.000 Ft
7.300 Ft
20.000 Ft
8.490 Ft
16.700 Ft
9.700 Ft
16.000 Ft
16.700 Ft
13.500 Ft
13.500 Ft

 
 

A közkedvelt berlini márka az amerikai staffordshire terriert ábrázoló közismert logóval 2000-ben született meg. Ez a karakteres kutyafajta állt az Amstaff ruhák filozófiájának és urbánus jellegének bölcsőjénél. Az Amstaff az amerikai stafford jellegzetes tulajdonságait, mint például a bátorságot, a hűséget és a kitartást különböző dizájnváltozatokban foglalja bele a kollekcióiba. Az Amstaff öltözék durva és merész megjelenésű, az egyes darabokon elengedhetetlen a jó minőségű és vad képnyomás. Berlin, ökölbe szorított kéz, tetoválás, hangos utcák, graffiti és a fiatal vér elapadhatatlan inspirációt jelent az új kollekciók alkotásánál.
Az Amstaff ruházatot a szokatlan anyagok kombinálása jellemzi – csillogó és bőr felületek összetéveszthetetlen grafikai kézjeggyel. Az Amstaff örökre hű marad az utcához és annak stílusához. A legszívesebben a fekete színnel dolgozik, erre rétegezi az egyes szín-applikációkat és a művészien megrajzolt betűket. Az egyediségről az Aneyone álnevet használó egykori graffiti művész és divattervező gondoskodik, aki jelenleg a művészeti igazgató szerepét tölti be.

E-shopunkban kényelmes pamut Amstaff pólókat kínálunk az amerikai stafford központi motívumával monokróm fekete, fehér vagy színes változatban. A stílusos dizájnú, 80%-os pamuttartalmú melegítőt a városba, vagy akár bokszedzésre is felveheted. Az univerzális kapucnis pólók precíz kidolgozású szabása minden alkathoz illik. Az Amstaff kapucnis pólói tartósak, anyaguk extra ellenálló. A téli kabátok a színek és átgondolt szabások játékát használják ki. Nemcsak felmelegítenek, de a praktikusan elhelyezett zsebeknek köszönhetően a fontos holmikat állandóan magaddal hordhatod. Az Amstaff baseball sapkái a modern outfitek átgondolt kiegészítői. Egyediek, feltűnőek és védik a szemed a nem kívánt napfénytől.

 

 
 
Cikkek cseréje

Az áru visszaküldése és árucsere
Expandeco - Hightrend.hu
Vizpart utca 32
9225 Dunakiliti
Magyarország

Az áru visszaküldése
Szeretné az árut bármilyen okból kifolyólag visszaküldeni? Erre az áru átvételétől számított 30 nap áll a rendelkezésére. A visszaküldött árunak sértetlennek, a használat jegyeitől mentesnek és hiánytalannak kell lennie (az eredeti címkével, az eredeti csomagolásban és az e-shopunkban való vásárlást igazoló bizonylattal együtt).
A visszaküldött áru vételárát az Ön bankszámlájára utaljuk vissza.

 

Az áru cseréje
Nem jó a kézbesített ruha mérete, esetleg meggondolta magát, és szeretné a terméket másra cserélni? Kérjük, küldje vissza a fenti címre, és egyúttal írjon az info@hightrend.hu email-címre, hogy elkészíthessük Önnek a csereterméket, amelyet mielőbb elküldünk.

 
 
Közlekedés


A rendelés során Ön dönti el, ki fogja Önnek kézbesíteni a megrendelt árut:
 

DPD futár
Szállítási idő 2-3 munkanap. Ha ezt a lehetőséget választja, kérjük, azt a kézbesítési címet adja meg, ahol a kézbesítés feltételezett napján tartózkodni fog, hogy a küldemény átadása minél gördülékenyebb legyen. Egyúttal kérjük, adja meg a telefonszámát, amelyen a futár el tudja Önt érni a kézbesítés idejében, általában 08:00 és 16:00 óra között.
Ha az árut utánvéttel rendelte, a megrendelés összegét közvetlenül a futárnak fizeti meg.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió