Amstaff

 
 
 

Nájdete nás na Instagrame Facebook stránka Hightrend.sk

 
 

Ingyenes házhoz szállítás

odkaz

Szállítási idő 2-3 munkanap

odkaz

30 nap az áru visszaküldésére

odkaz

Ingyenes árucsere

odkaz

info@hightrend.hu

odkaz

 
 
 
Home > Márkák > Amstaff
 

Amstaff ruházat pólók pulcsik kabát melegítőben téli férfidivat ingyenes szállítás

 

 

 
 

Amstaff

Termékek felsorolása: Csökkenő rendezés
Megjelenítve #:

 
9.900 Ft
Amstaff Zokni White
Ingyenes kiszállításRaktáron

Amstaff
Amstaff Zokni White
35–3839–42

3.500 Ft
16.700 Ft
24.000 Ft
13.500 Ft
9.900 Ft
13.500 Ft
22.500 Ft
32.400 Ft 36.000 Ft
9.900 Ft
16.700 Ft
22.500 Ft
8.490 Ft

 
 

A közkedvelt berlini márka az amerikai staffordshire terriert ábrázoló közismert logóval 2000-ben született meg. Ez a karakteres kutyafajta állt az Amstaff ruhák filozófiájának és urbánus jellegének bölcsőjénél. Az Amstaff az amerikai stafford jellegzetes tulajdonságait, mint például a bátorságot, a hűséget és a kitartást különböző dizájnváltozatokban foglalja bele a kollekcióiba. Az Amstaff öltözék durva és merész megjelenésű, az egyes darabokon elengedhetetlen a jó minőségű és vad képnyomás. Berlin, ökölbe szorított kéz, tetoválás, hangos utcák, graffiti és a fiatal vér elapadhatatlan inspirációt jelent az új kollekciók alkotásánál.
Az Amstaff ruházatot a szokatlan anyagok kombinálása jellemzi – csillogó és bőr felületek összetéveszthetetlen grafikai kézjeggyel. Az Amstaff örökre hű marad az utcához és annak stílusához. A legszívesebben a fekete színnel dolgozik, erre rétegezi az egyes szín-applikációkat és a művészien megrajzolt betűket. Az egyediségről az Aneyone álnevet használó egykori graffiti művész és divattervező gondoskodik, aki jelenleg a művészeti igazgató szerepét tölti be.

E-shopunkban kényelmes pamut Amstaff pólókat kínálunk az amerikai stafford központi motívumával monokróm fekete, fehér vagy színes változatban. A stílusos dizájnú, 80%-os pamuttartalmú melegítőt a városba, vagy akár bokszedzésre is felveheted. Az univerzális kapucnis pólók precíz kidolgozású szabása minden alkathoz illik. Az Amstaff kapucnis pólói tartósak, anyaguk extra ellenálló. A téli kabátok a színek és átgondolt szabások játékát használják ki. Nemcsak felmelegítenek, de a praktikusan elhelyezett zsebeknek köszönhetően a fontos holmikat állandóan magaddal hordhatod. Az Amstaff baseball sapkái a modern outfitek átgondolt kiegészítői. Egyediek, feltűnőek és védik a szemed a nem kívánt napfénytől.

 

 
 
Cikkek cseréje

Az áru visszaküldése és árucsere
FROGMAN s.r.o.
ID: 4553 Hightrend
Környei út 44
2800 Tatabánya

Az áru visszaküldése
Szeretné az árut bármilyen okból kifolyólag visszaküldeni? Erre az áru átvételétől számított 30 nap áll a rendelkezésére. A visszaküldött árunak sértetlennek, a használat jegyeitől mentesnek és hiánytalannak kell lennie (az eredeti címkével, az eredeti csomagolásban és az e-shopunkban való vásárlást igazoló bizonylattal együtt).
A visszaküldött áru vételárát az Ön bankszámlájára utaljuk vissza.

 

Az áru cseréje
Nem jó a kézbesített ruha mérete, esetleg meggondolta magát, és szeretné a terméket másra cserélni? Kérjük, küldje vissza a fenti címre, és egyúttal írjon az info@hightrend.hu email-címre, hogy elkészíthessük Önnek a csereterméket, amelyet mielőbb elküldünk.

 
 
Közlekedés


A rendelés során Ön dönti el, ki fogja Önnek kézbesíteni a megrendelt árut:
 

DPD futár
Szállítási idő 2-3 munkanap. Ha ezt a lehetőséget választja, kérjük, azt a kézbesítési címet adja meg, ahol a kézbesítés feltételezett napján tartózkodni fog, hogy a küldemény átadása minél gördülékenyebb legyen. Egyúttal kérjük, adja meg a telefonszámát, amelyen a futár el tudja Önt érni a kézbesítés idejében, általában 08:00 és 16:00 óra között.
Ha az árut utánvéttel rendelte, a megrendelés összegét közvetlenül a futárnak fizeti meg.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió