Szállítás

 
 
 

Nájdete nás na Instagrame Facebook stránka Hightrend.sk

 
 

Ingyenes házhoz szállítás

odkaz

Szállítási idő 2-3 munkanap

odkaz

30 nap az áru visszaküldésére

odkaz

Ingyenes árucsere

odkaz

info@hightrend.hu

odkaz

 
 
 
Home > Szállítás
 
Szállítás

Szállítás
A megrendelt árut Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, a megrendelésben megadott szállítási címre. A szállítást a DPD csomagszállító társaság vagy a Magyar Posta révén biztosítjuk, attól függően, melyiket választja a rendelés során. Az árut a megrendelés leadását követő 24 órán belül elküldjük, amennyiben azt utánvéttel rendelte meg. A kézbesítési határidő 1-2 munkanap (DPD futárszolgálat) vagy 2-3 munkanap (Magyar Posta).

 

Kézbesítés – DPD futárszolgálat
A csomagot személyesen Önnek kézbesítjük. Aláírásával igazolja a csomag átvételét és megkapja a csomagot. Vagy az Ön nevében az egyik családtagja veszi át a küldeményt. Ha a csomagot a tervezett kézbesítési napon nem tudja átvenni, a DPD visszaviszi a csomagot a depóba és a következő munkanapokon megkísérli másodszorra vagy harmadszorra is kézbesíteni. A DPD futárszolgálattal történő kézbesítés a szokásos munkaidőben történik és ingyenes.

 

Kézbesítés – Magyar posta
Ha Önnek nem felel meg a megrendelt áru futárszolgálattal történő kézbesítése, választhatja a Magyar Postával történő kézbesítést. A kézbesítési határidő a feladástól számított 2-3 nap. 

 

Mennyi a szállítási költség?
Nálunk csak az áruért fizet, a szállításért nem. A szállítás minden ügyfél számára ingyenes. És nem függ a megrendelés összegétől.

 

Mely napokon kerül sor a kézbesítésre?
A kézbesítés hétfőtől péntekig történik. Hétvégén (szombat és vasárnap) és ünnepnapokon nem kézbesítünk.

 

Kézbesítés külföldre
A világ minden országába kézbesítünk. Megrendelését akkor is kézbesíteni tudjuk, ha Ön Magyarország területén kívül tartózkodik. Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy a rendelés során kiválasztja azt az országot, ahova az árut kézbesíttetni szeretné, a megrendelés összegét ilyen esetben előre ki kell fizetnie.

 

Az áru személyes átvétele
Nincs hagyományos boltunk. Ez lehetővé teszi, hogy az árainkat tartósan alacsony szinten tartsuk, és a kézbesítés minden ügyfelünk számára ingyenes legyen.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió