Yakuza

 
 
 

Nájdete nás na Instagrame Facebook stránka Hightrend.sk

 
 

Ingyenes házhoz szállítás

odkaz

Szállítási idő 2-3 munkanap

odkaz

30 nap az áru visszaküldésére

odkaz

Ingyenes árucsere

odkaz

info@hightrend.hu

odkaz

 
 
 
Home > Márkák > Yakuza
 

Yakuza ruha online webshop Női, férfi ruházat

 

 
 

Yakuza

Termékek felsorolása: Csökkenő rendezés
 
6.200 Ft
Yakuza Póló Mayhem Barna
Ingyenes kiszállításRaktáron

Yakuza
Yakuza Póló Mayhem Barna
XS

7.990 Ft

 
 

A Yakuza márka különleges és provokatív dizájnjával 2004-től szólítja meg a fiatalokat. A kezdetben egy kis garázsból induló pólógyártó projekt az egyik legismertebb márkává nőtte ki magát, amely a társadalmi értékeket és normákat bírálja. A Yakuza öltözék jellegzetességei a feltűnő minták, feliratok és a szembeötlő színek.
Számos motívum összemosódik a tattoo világával, mivel mindkét jelenlegi igazgató, Bertram „Berti” Krause és Mick Mark a tetoválás megszállottjai, és saját tévéműsorukban, amely a „Horror Tattoos” címet viseli, segítenek eltakarni a nem igazán sikerült „fércmunkákat” valóban eredeti és jó minőségű tetoválásokkal. A Yakuza márka a tattoo világán kívül stabil helyet vívott ki magának a streetwear divatban is. A Yakuza ruházatot nem azoknak szánják, akik bele akarnak olvadni a tömegbe, hanem azoknak, akik éppen, hogy ki akarnak belőle emelkedni. A márka nagy logója, a gótikus vagy a mexikói Día de Muertos stílusában készült koponyák, a box világának motívumai, zombik, horror történetekbe illő bohócok és démonok vagy provokatív vallási motívumok – ez mind a Yakuza ruházat klasszikus eleme. A pólókat úgy tervezték, hogy hangsúlyozzák a férfiak kidolgozott alakját és a nők csábító testrészeit. A sportos melegítők, leggingek, kapucnis pólók és kabátok a kényelmes viseletet és a mozgás szabadságát képviselik, különösen a természetes pamutból készült minőségi anyagnak köszönhetően.

 

 

 
 
Cikkek cseréje

Az áru visszaküldése és árucsere
Expandeco - Hightrend.hu
Vizpart utca 32
9225 Dunakiliti
Magyarország

Az áru visszaküldése
Szeretné az árut bármilyen okból kifolyólag visszaküldeni? Erre az áru átvételétől számított 30 nap áll a rendelkezésére. A visszaküldött árunak sértetlennek, a használat jegyeitől mentesnek és hiánytalannak kell lennie (az eredeti címkével, az eredeti csomagolásban és az e-shopunkban való vásárlást igazoló bizonylattal együtt).
A visszaküldött áru vételárát az Ön bankszámlájára utaljuk vissza.

 

Az áru cseréje
Nem jó a kézbesített ruha mérete, esetleg meggondolta magát, és szeretné a terméket másra cserélni? Kérjük, küldje vissza a fenti címre, és egyúttal írjon az info@hightrend.hu email-címre, hogy elkészíthessük Önnek a csereterméket, amelyet mielőbb elküldünk.

 
 
Közlekedés


A rendelés során Ön dönti el, ki fogja Önnek kézbesíteni a megrendelt árut:
 

DPD futár
Szállítási idő 2-3 munkanap. Ha ezt a lehetőséget választja, kérjük, azt a kézbesítési címet adja meg, ahol a kézbesítés feltételezett napján tartózkodni fog, hogy a küldemény átadása minél gördülékenyebb legyen. Egyúttal kérjük, adja meg a telefonszámát, amelyen a futár el tudja Önt érni a kézbesítés idejében, általában 08:00 és 16:00 óra között.
Ha az árut utánvéttel rendelte, a megrendelés összegét közvetlenül a futárnak fizeti meg.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió